Over ons

Kwaliteit, service & pure ontspanning: dat is waar Pracht zwembaden over gaat. Ruim 15 jaar ervaring in het realiseren van zwembaden en wellness.

Pracht zwembaden

Welkom bij Pracht Zwembaden, gevestigd in Barneveld. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij een passie ontwikkeld voor het aanleggen van prachtige binnen- en buitenzwembaden. Of u nu droomt van een zwembad in uw tuin of een uitbreiding van uw woning met een binnenzwembad, wij staan voor u klaar.

Bij Pracht Zwembaden geloven we in samenwerking en streven we naar perfectie. Daarom werken we nauw samen met hoveniers en aannemers om ervoor te zorgen dat uw zwembad perfect in uw omgeving past. Of u nu een moderne, strakke stijl verkiest of juist een natuurlijke uitstraling wilt creëren, wij zorgen voor een naadloze integratie van uw zwembad in uw tuin of huis.

Naast het aanleggen van zwembaden vinden wij nazorg enorm belangrijk. We begrijpen dat uw zwembad een investering is waar u nog vele jaren van wilt genieten. Daarom bieden wij uitgebreide onderhoudsdiensten aan en staan we altijd voor u klaar met advies en ondersteuning. We willen dat uw zwembadervaring zorgeloos en plezierig is, vanaf de allereerste duik tot ver in de toekomst.

bus Pracht Zwembaden
blank
Bas van 't Foort

Eigenaar Pracht Zwembaden

Vragen? Neem direct contact op
Klantenbeoordelingen

Goede service en kwaliteit staat bij Pracht zwembaden Barneveld hoog in het vaandel. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten meer dan tevreden zijn!

Lia van Mook
Lia van Mook
2023-07-22
Het aanbod is best groot wat zwembaden betreft maar wij zijn echt blij dat we door Bas van Pracht zwembaden ons zwembad hebben laten plaatsen!!! Van het begin tot het eind wordt alles goed geregeld en binnen een kort tijdsbestek. Je merkt aan alles dat Bas veel ervaring heeft in het zwembaden plaatsen. Je krijgt vooraf voldoende duidelijke informatie zodat je weet wat wel of dan niet nodig is. Het contact verloopt ontzettend prettig en relaxed en heb je vragen dan worden deze altijd snel beantwoord. Bas komt zijn afspraken na en je komt niet voor verrassingen te staan dat er iets niet goed geregeld is, het klopt allemaal, ook vooral de planning! Het loopt!!! Het is een professioneel bedrijf, een échte aanrader mocht je een zwembad willen!
Jules Lempers
Jules Lempers
2023-06-29
Bas is altijd te bereiken om je te helpen met problemen. Zeer vakkundig, vriendelijk en een fijne vent! Tip: meer naar Limburg komen😜
Leonie Bos
Leonie Bos
2023-05-29
Ontzettend blij met het zwembad dat Bas bij ons geleverd en geplaatst heeft! Alles is tot in de puntjes verzorgd. Wij gaan deze zomer zorgeloos genieten van ons nieuwe zwembad!
Geke Stapelbroek
Geke Stapelbroek
2023-05-21
Wij zijn super blij en tevreden met de service en kwaliteit van Pracht Zwembaden! Bas heeft ons zwembad met veel kennis en kunde geïnstalleerd. Hij heeft ontzettend veel verstand van zwembaden, komt komt zijn afspraken na en staat (zelfs buiten werktijden) altijd voor je klaar om je van dienst te zijn als je problemen hebt. Zelfs op afstand kan hij je vaak al helpen! Mocht je een betrouwbaar en vakkundig bedrijf zoeken dan kunnen wij Pracht Zwembaden zeker aanbevelen! Familie Meeusen, Elst
Anders Jansen
Anders Jansen
2023-05-16
Je merkt in alles dat je in goede handen bent. En dat is belangrijk, want dit soort aankopen doe je misschien maar 1 a 2x in je leven. Ik heb er dus weinig verstand van, zoek dan vooral een partner waar ik op kan vertrouwen. Pracht zwembaden gaf me dit vertrouwen vooraf. Door goede communicatie, transparant in prijzen en niet-bindend uit de kan te willen en goed advies. Prijzen gaan alle kanten, maar de waarde is moeilijk in te schatten en daar hielpen ze me heel goed in. Vertrouwen werd versterkt tijdens leveren en installeren. Alles conform afspraak en alle aandacht tijdens de installatie. Ook fijn dat dagen na de installatie nog contact werd opgenomen of alles okay was. Voelt ook laagdrempelig om vragen te stellen als er iets mocht zijn vanaf nu. Extra prettige service ook, door alle rotzooi (karton en plastic) weer mee te nemen, ipv dat ik zelf naar de stort moest. Kleinigheid, maar wel fijn! In alles wat ik hierboven schrijf bedoel ik naast Pracht Zwembaden ook hun partner Maaswaal Tuinen, die alles hebben aangelegd in de tuin zodat de jacuzzi geplaatst kon worden. Beide partijen van hoge kwaliteit!
Samantha Willemsen-Schouten
Samantha Willemsen-Schouten
2023-04-15
Super service! Van het plaatsen van het bad tot de service vandaag de dag. Betrouwbaar en goed bereikbaar. Als u een zwembad laat plaatsen en de service er omheen kan ik Bas zeker aanraden.
Martin Kapias
Martin Kapias
2023-03-20
Professioneel bedrijf. Zeer prettig in de omgang. Veel ervaring en kennis in het plaatsen van zwembaden alsmede in het onderhoud ervan. Goed bereikbaar.
Bas Huijzer
Bas Huijzer
2023-01-09
Tijdens de oriëntatie naar een buitenzwembad voor in onze tuin, hebben we diverse wegen bewandeld. Daarbij hebben we o.a. online informatie opgevraagd en fysieke winkels bezocht. Uiteindelijk zijn we via een referentie (onze rolluiken leverancier, Ruiter uit Barneveld) bij Bas van ‘t Foort van Pracht Zwembaden terecht gekomen. Het contact verliep met Bas vanaf het eerste moment zeer prettig en informeel. Op zijn uitnodiging, hebben we een aantal door hem geplaatste zwembaden bezichtigd en tegelijkertijd de klanten kunnen spreken. Hiermee onderscheidt hij zich echt t.o.v. andere aanbieders en dit gaf veel vertrouwen. Het gevoel was hierdoor vanaf het eerste moment top. Ondanks dat Bas niet de voordeligste was, hebben we geen seconde getwijfeld om met hem in zee te gaan. Het totaalplaatje klopte simpelweg. Bijkomend voordeel was dat hij samen met een vast team van partners zo’n 3 maanden na bereiken van consensus reeds tot plaatsing kon overgaan. Uiteindelijk was het een hele operatie, maar desondanks een zorgeloze ervaring van het begin tot het eind. Dit met dank aan Bas z’n begeleiding en expertise. Ook na de plaatsing houdt de service niet op en staat Bas altijd klaar voor advies of vragen. Overigens hebben we ook nog een fijne hovenier (Nieuw Burgelaar) aan het project overgehouden. Al met al dus een echte aanrader!
ronald david
ronald david
2022-12-27
Bas heeft alle techniek aangelegd voor ons zwembad naast het huis. Een geweldig vakman die verstand heeft van techniek en ook heel goed communiceert met zijn klanten. Het is best spannend om alles te begrijpen in het begin, maar hij legt het heel goed uit en als nodig ook telefonisch of via de app. Dus zoek niet langer in het grote aanbod van installateurs, maar ga voor deze optimistisch en vrolijke vakman!

Vraag een offerte aan

Vrijblijvend een offerte

Vraag een offerte aan voor uw droomproject. Weet u nog niet precies wat u wil? Ook dan kan Pracht zwembaden u helpen door middel van een passend advies.