Over ons

Kwaliteit, service & pure ontspanning: dat is waar Pracht zwembaden over gaat. Ruim 15 jaar ervaring in het realiseren van zwembaden en wellness.

Pracht zwembaden

Pracht zwembaden heeft ruim 15 jaar ervaring in het bouwen van zwembaden, sauna’s en whirlpools.

De uitdaging van Pracht zwembaden is om elk nieuw project naar een hoger niveau te tillen en daarbij gebruikt te maken van de nieuwste technieken. Hierin speelt het contact met de klant dan ook een belangrijke rol. Pracht zwembaden denkt mee aan de hand van uw wensen en geeft aan de hand daarvan een professioneel advies. Samen met u wordt een idee omgezet tot een concreet plan. Dit plan wordt gerealiseerd en daarna kunt u genieten van pure ontspanning.

Pracht zwembaden vindt service en onderhoud aan zwembaden en wellness net zo belangrijk als het realiseren van uw droomproject. Daarom zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar voor storingen, vragen & advies.

bus Pracht Zwembaden
Bas van 't Foort

Eigenaar Pracht Zwembaden

Vragen? Neem direct contact op

Klanten over ons

Goede service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten meer dan tevreden zijn!

Vraag een offerte aan

Vrijblijvend een offerte

Vraag een offerte aan voor uw droomproject. Weet u nog niet precies wat u wil? Ook dan kan Pracht zwembaden u helpen door middel van een passend advies.