Zwembaden Kopen

Ons doel is om u te laten genieten van pure ontspanning, daarom helpt Pracht zwembaden u graag verder bij de zoektocht naar een zwembad. Wij verzorgen zowel de zwembad aanleg als zwembad onderhoud bij buiten- en binnenzwembaden.

Zwembaden

Kwaliteit buiten- & binnenzwembaden

Buitenzwembaden

Een buitenzwembad in elke gewenste maat. Een design dat perfect aansluit bij uw huis, tuin en wensen.

Binnenzwembad kopen

Binnenzwembaden

Ongeacht de weersomstandigheden en het tijdstip kunt u altijd een duik nemen.

zwembaden kopen Barneveld

Onderhoud zwembaden

Uw zwembad altijd schoon, veilig en voorzien van de laatste techniek? Wij ontzorgen u van het onderhoud.

Mogelijkheden

Bij ons zijn er alle soorten en maten te verkrijgen. Bij het kopen van een zwembad moet er eerst een keuze worden gemaakt wat betreft het type zwembad. Er zijn verschillende soorten mogeliijkheden waaruit een keuze gemaakt kan worden.

Pracht zwembaden is gespecialiseerd in Polypropyleen zwembaden

Een Polypropyleen zwembad kan geleverd worden in de door u gekozen afmetingen. Alle inbouwdelen, zoals inspuiters, verlichting, skimmers en leidingen worden in samenspraak met de klant besproken tijdens de ontwerpfase. De indeling van het zwembad kan helemaal naar eigen wens worden samengesteld. Zo heeft u de keus uit een hoektrap of trap over de breedte. Alle trappen zijn voorzien van een antislip laag om vallen/uitglijden te voorkomen. Word het zwembad voorzien van een lamellenafdekking kan deze mooi worden weggewerkt in een trap, beach (zitbank) of onder het terras in een schacht. Een PP (polypropyleen) zwembad wordt gemaakt uit verschillende panelen. Deze worden in de fabriek met nauwkeurigheid gespiegellast waardoor de lasnaden onzichtbaar zijn wanneer het zwembad gevuld is. Alle wanden van de kuip worden vanuit de fabriek voorzien van een isolatielaag van 50 mm. Op het moment dat het zwembad geplaatst wordt op locatie worden er onder het zwembad nog isolatieplaten geplaats om warmte- en energieverliezen tot een minimum te beperken. Voor de kleur, kan er gekozen worden uit de kleuren wit, zandkleur, lichtgrijs, antracietgrijs en vier tinten blauw. Om de kleur vast te houden, worden de polypropyleenpanelen in de massa geverfd.

kleuren zwembaden

Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze zwembaden, bieden we 10 jaar garantie op onze Polypropyleen zwembaden.

Voordelen

Vraag een offerte aan

Vrijblijvend een offerte

Vraag een offerte aan voor uw droomproject. Weet u nog niet precies wat u wil? Ook dan kunnen wij u helpen door middel van een passend advies.