Service & onderhoud

Periodiek service en onderhoud voorkomt storingen en onverwachte kosten. Daarom bieden wij u voordelige opties aan. Met onze onderhoudscontracten kunt u zorgeloos blijven genieten van uw zwembad en/of wellness.

bus Pracht Zwembaden
Onderhoudspakketten

Om optimaal te blijven genieten van uw zwembad is het belangrijk om het zwembad te onderhouden. Met onze service blijft het zwemwater helder en zal ook de levensduur van het zwembad en de techniek verlengd worden.

Bij Pracht zwembaden bieden wij u twee onderhoudscontracten aan; Comfort PLUS en Comfort. Bij beide contracten zorgen wij ervoor dat uw zwembad zwem-, zomer- & winterklaar gemaakt wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanvullen van de chemicaliën. Ook wordt bij elk bezoek uw zwembadwater uitvoerig getest en er wordt een controle uitgevoerd op de filterinstallatie. Bovendien krijgt de gehele techniek van uw zwembad een grondige check om preventief te werk te gaan.

In het Comfort PLUS pakket zit als extra een grondige voorjaarsschoonmaak. Wilt u dat wij nog frequenter uw zwembad onderhouden? Dit is altijd mogelijk in overleg.

Pracht zwembaden vindt service net zo belangrijk als het realiseren van u droomproject. Vandaar dat wij ook buiten kantooruren bereikbaar zijn voor storingen en vragen.

Comfort PLUS
Premium onderhoudspakket
PLUS
Prijs op aanvraag
Comfort
Halfjaarlijks onderhoudspakket
Comfort
Prijs op aanvraag

Vraag een offerte aan

Vrijblijvend een offerte

Vraag een offerte aan voor uw droomproject. Weet u nog niet precies wat u wil? Ook dan kan Pracht zwembaden u helpen door middel van een passend advies.