Service & onderhoud

Periodiek service en onderhoud voorkomt storingen en onverwachte kosten. Daarom bieden wij u voordelige opties aan. Met onze onderhoudscontracten kunt u zorgeloos blijven genieten van uw zwembad en/of wellness.

bus Pracht Zwembaden
Onderhoudspakketten

Bij Pracht Zwembaden verzorgen wij het onderhoud aan particuliere binnen en buitenzwembaden. Wij bieden flexibele onderhoudscontracten op maat aan, aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu maandelijks, per kwartaal of jaarlijks onderhoud wenst, wij stellen met u het ideale pakket samen.

Het behoud van de technische aspecten van uw zwembad is essentieel om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft functioneren. Wij zullen de pH- en chloorregeling van uw zwembad zorgvuldig controleren en kalibreren. Het handhaven van de juiste balans in het water is cruciaal voor een veilige en gezonde zwemomgeving.

Naast de chemische balans, zullen wij ook de werking van alle andere apparatuur controleren. Dit omvat het inspecteren van de warmtepomp, robotstofzuiger en andere essentiële componenten van uw zwembadsysteem. Eventuele problemen of afwijkingen worden tijdig gedetecteerd en opgelost, waardoor mogelijke storingen in de toekomst worden voorkomen.

Bij Pracht Zwembaden streven we ernaar om aan al uw onderhoudsbehoeften te voldoen. Onze professionele en betrouwbare service zorgt ervoor dat uw zwembad in optimale conditie blijft, zodat u er het hele jaar door van kunt genieten. Neem contact met ons op om te bespreken welke mogelijkheden het beste bij u passen.

Comfort PLUS
Premium onderhoudspakket
PLUS
Prijs op aanvraag
Comfort
Halfjaarlijks onderhoudspakket
Comfort
Prijs op aanvraag

Vraag een offerte aan

Vrijblijvend een offerte

Vraag een offerte aan voor uw droomproject. Weet u nog niet precies wat u wil? Ook dan kan Pracht zwembaden u helpen door middel van een passend advies.